Serviceprovider Hypotheken en Kredieten

Bekijk hier onze introductievideo.

Wij zijn een serviceprovider op het gebied van hypotheken.  Via ons kunt u gebruik maken van een groot aantal geldverstrekkers.  U kunt de aanvraag indienen via HDN vanuit uw adviespakket. Wij zullen deze aanvraag binnen 24 uur indienen bij de gewenste geldverstrekker. Daarbij zullen wij het gehele proces blijven volgen en monitoren. Mocht de aanvraag niet haalbaar zijn dan kunnen wij deze bij een andere geldverstrekker indienen.

Voor de volgende hypotheken kunt u bij ons terecht:

  • 1e hypotheek
  • 2e hypotheek
  • interne omzetting of verhoging bestaande inschrijving
  • zelfstandigen hypotheek

Onder het tabblad kunt u zien bij welke geldverstrekkers u via ons een aanvraag kunt indienen. Tevens wordt onder tarievenoverzicht aangegeven welk tarief wij u doorberekenen.

 

U kunt nu ook kredieten aanvragen via Hypoplus!

U vult het online aanvraagformulier in op http://www.hypoplus.nl/kredieten. Wij beoordelen de aanvraag en gaan bij de meest geschikte partijen een aanvraag doen. U ontvangt binnen 24 uur 2 á 3 offertes van ons. U kunt samen met u klant bepalen welke offerte passend is voor uw klant. Als u de ondertekende offerte met de benodigde stukken instuurt maken wij het krediet voor u in orde.

De provisie van het krediet wordt elke maand geboekt in de Rekening Courant en aan u overgemaakt.

Wij nemen het gehele proces voor u uit handen. Wij verzorgen het aanvraagproces; kijken welke partij het beste bij uw klant past; verzorgen de administratieve afhandeling en boeken de provisie over.

U heeft geen aanstellingen meer nodig en u kunt al uw aanvragen bij ons kwijt  Daarbij krijgt u door ons volumevoordeel meer provisie dan wanneer u rechtstreeks een aanstelling zou hebben gehad!

 

SAMENWERKINGSVOORDEEL: indien u meer dan € 500.000,- aan kredieten bij ons heeft ondergebracht krijgt u € 50 ,- korting op de dossier kosten van een hypotheek!!!