Voor hypotheken en kredieten

Wij zijn een financieel dienstverlener op het gebied van hypotheken en kredieten.  Wij zorgen ervoor dat u de beste hypotheek krijgt. We houden rekening met uw wensen. We kijken niet alleen naar de laagtse rente maar ook naar de voorwaarden van de geldverstrekkers. Dankzij onze hypotheekberekeningssoftware komen we dan tot het juiste advies. Wij beschikken over de mogelijkheid om uw hypotheek bij (bijna) alle  geldverstrekkers onder te brengen. Daarbij zullen wij het gehele proces blijven volgen en monitoren. Wij zorgen ervoor dat u uw nieuwe huis zonder problemen kan betrekken.

Voor de volgende hypotheken kunt u bij ons terecht:

  • 1e hypotheek
  • 2e hypotheek
  • interne omzetting of verhoging bestaande inschrijving
  • zelfstandigen hypotheek
  • verhuurhypotheek

Onder het tabblad kunt u zien bij welke geldverstrekkers u via ons een aanvraag kunt indienen. Tevens wordt onder tarievenoverzicht aangegeven welk tarief wij u doorberekenen.

U kunt ook kredieten aanvragen via Hypoplus!

Het kan in sommige gevallen verstandiger zijn om een krediet aan te vragen voor bijvoorbeeld een verbouwing. U bespaart dan extra kosten zoals taxatierapport en notariskosten. De rente is iets hoger maar omdat de rente aftrekbaar is vallen die kosten vaak mee. U vult het online aanvraagformulier in op http://www.hypoplus.nl/kredieten. Wij beoordelen de aanvraag en gaan bij de meest geschikte partijen een aanvraag doen. U ontvangt binnen 24 uur 2 á 3 offertes van ons. Als u de ondertekende offerte met de benodigde stukken instuurt maken wij het krediet voor u in orde.

Wij nemen het gehele proces voor u uit handen. Wij verzorgen het aanvraagproces; kijken welke partij het beste bij uw klant past; verzorgen de administratieve afhandeling en zorgen dat de gelden naar u worden overgemaakt.

Bekijk hier onze introductievideo.