STAPPENPLAN

1. inventarisatie

We zullen zoveel mogelijk inzicht moeten hebben in je situatie en daarom willen zoveel mogelijk documenten inzien. Uiteraard gaan we met je om tafel om precies te horen wat je wensen en eisen zijn.

2. analyse

Als we alle informatie hebben gekregen die we nodig hebben kunnen we je aanvraag gaan bekijken en bestuderen. We gaan een analyse maken van de hypotheekaanvraag.

3. advies

Na de analyse gaan we het advies uitbrengen, hierbij houden we zoveel mogelijk rekening met je wensen. Dit advies lichten we toe in een persoonlijk gesprek. Mocht je toch een andere opzet willen van je hypotheek dan passen we ons advies aan. Voor dit advies maken we gebruik van speciale hypotheeksoftware die beschikt over alle gegevens van de geldverstrekkers. Hierbij moet je denken aan rentes maar ook aan de voorwaarden.

4. Aanvragen

Als je akkoord gaat met het advies, zullen we de hypotheek gaan aanvragen bij de gekozen geldverstrekker. Je krijgt dan een renteaanbod en het verzoek om alle benodigde documenten te overleggen. Dit renteaanbod moet ondertekend retour gezonden geworden. De overige documenten moeten nu ingediend en beoordeeld worden. Het kan zijn dat de geldverstrekker om extra informatie of toelichting vraagt. Als de documenten akkoord zijn bevonden dan wordt de notaris geïnformeerd en kan de hypotheekakte passeren.