Introductie bijBouwe Hypotheken bij Hypoplus

BijBouwe Hypotheek van Hypotrust

 

Hypotrust introduceert bijBouwe 
Hypotrust is in haar nieuwe rol van distributiemanager verantwoordelijk voor de introductie en begeleiding van de vandaag gelanceerde ‘bijBouwe’ hypotheek in het intermediaire distributiekanaal. De bijBouwe hypotheek is een initiatief van Dynamic Credit Hypotheken uit Amsterdam. De bijBouwe hypotheek wordt aangeboden zonder tussenkomst van een bank en dus rechtstreeks bij institutionele beleggers. Het digitale platform van bijBouwe maakt het mogelijk een hypotheekaanvraag volledig online te doen. Consumenten hebben hier de keuze om dit zelf te doen, via een gebonden adviseur van bijBouwe of met behulp van een onafhankelijke intermediair. Als financieel adviseur kunt u een deel of het gehele traject voor uw klant verzorgen.

 

Voor wie

De bijBouwe Hypotheek is geschikt voor nieuwbouw, bestaande bouw en het oversluiten van een bestaande hypotheek. Particulieren, ondernemers en flexwerkers kunnen de bijBouwe Hypotheek afsluiten. Hierbij geldt in alle gevallen dat de inkomsten van de geldnemer(s) een continu karakter moeten hebben.

 

Aflosvormen

De bijBouwe Hypotheek heeft onderstaande aflosvormen:

  • Aflossingsvrij
  • Annuïtair
  • Lineair (alleen via HDN)

 

Verkrijgbaarheid
Vanaf 1 maart 2016 kunt als financieel adviseurs met een aanstelling bij Hypoplus de bijBouwe hypotheek aanvragen.

 

Aandachtspunten bijBouwe Hypotheek

Wij hebben een aantal belangrijke aandachtspunten gevonden die op de bijBouwe Hypotheek van toepassing zijn.

  • Rente-opslag bij ontbreken inkomensupdate, elk jaar rond mei dient de klant zijn inkomen gegevens aan bijBouwe hypotheek aan te tonen. Kan of doet de klant dit niet dan zal bijBouwe een rente-opslag rekenen van 0,10%.
  • Een combinatie van rentevast periodes is bij de bijBouwe Hypotheek NIET
  • Er wordt onderscheid gemaakt tussen aanvragen via HDN of online via de website. Zo kan via de website bijv. geen lineaire aflosvorm worden gekozen door klant.
  • Annuleringskosten 1% na verlenging
  • Volledig online traject

 

Let Op : bijBouwe profileert zich ook nadrukkelijk als rechtstreekse partij die via internet zaken doet met consumenten. : www.bijbouwe.nl