Nationale Nederlanden breidt assortiment uit!

Nationale Nederlanden introduceert 3 nieuwe hypotheekproposities. Deze nieuwe proposities zijn een mooie aanvulling in de huidige markt.
Het gaat hier om de volgende producten:

  • De NN Gezinshypotheek, klanten met een NN hypotheek kunnen vanaf nu met de NN Gezinshypotheek een deel van hun overwaarde gebruiken om daarmee hun (klein)kinderen te helpen met de aankoop van hun eerste koopwoning. De Gezinshypotheek is een box 3 hypotheek en mag niet meer zijn dan 50% van de waarde van de woning.
  • Senioren Verhuisregeling, vanaf nu voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Dit product is speciaal bedoeld voor aanvragers die binnen 10 jaar met pensioen gaan of al met pensioen zijn. Er wordt getoetst op basis van de werkelijke bruto maandlast voor de nieuwe woning. Ligt deze lager of gelijk aan de huidige bruto last, dan kan de aanvrager in aanmerking komen voor de gevraagde hypotheek. Ook als uit de annuïtaire toets het pensioeninkomen onvoldoende is.
  • Verhuurhypotheek, binnenkort verkrijgbaar. Dit product geeft een particulier de mogelijkheid om een financiering te krijgen voor woningen die bestemd zijn voor permanente huur. Wij informeren u zodra het bekend is wanneer dit product te sluiten is.

Wilt u meer weten over bovengenoemde producten en de voorwaarden die hieraan vast zitten?
Graag verwijzen wij u naar onze kennisbank of als u vragen heeft kunt u ons uiteraard altijd bellen.